top of page

KUKA OLEN?

Terapiapalvelu Miete on vuonna 2017 aloittanut kuntoutus- ja terapia-alan yritys. Mietteen palveluina on psykoterapia, toimintaterapia, kuntoutuksen ohjaus ja neuvonta sekä koulutus ja konsultaatio. 

Terapeuttina ja yrittäjänä toimin minä, Maria Erkkilä. Koulutukseltani olen psykoterapeutti, emdr-terapeutti  ja toimintaterapeutti (YAMK). Lisäksi olen ammatillinen opettaja. Psykoterapeuttinen suuntautumiseni on ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen, jotka rinnakkain ohjaavat terapeuttista lähestymistapaani. Toteutuan myös traumakeskeistä psykoterapiaa ja emdr-terapiaa. Kuntoutus- ja terapiatyössä olen toiminut jo 2000-luvun alkupuolelta lähtien.

 

Terapeuttisen työskentelyni keskiössä on ihmisen ainutlaatuisuuden arvostaminen ja läsnäoleva kuuleminen. Terapeuttinen lähestymistapa merkitsee minulle toivoa, uusia näkökulmia ja hyvinvointia edistäviä toimintatapoja. Tärkeintä minulle on mahdollistaa jokaiselle ihmiselle omannäköinen terapiaprosessi.

– Tunne Mietteesi – perustuu omaan terapeuttiseen mietteeseeni siitä, mistä jokaisen ihmisen hyvinvointi koostuu. Tietoisuus omista mietteistä ja niiden yhteydestä tunnekokemuksiimme ja toimintamalleihimme mahdollistaa meille myönteisen muutoksen toteuttamisen elämän pulmakohdissa.

Kuntoutusala on ollut aina työni lisäksi myös vahva mielenkiinnonkohde. Tästä voit halutessasi käydä lukemassa lisää Meaningful Kuntoutuksen sivuilla. 

bottom of page