top of page

KUKA OLEN?

Terapiapalvelu Miete on vuonna 2017 aloittanut kuntoutus- ja terapia-alan yritys. Miete tarjoaa psyko- ja toimintaterapiapalveluita, kuntoutuksen ohjausta ja neuvontaa sekä koulutusta ja konsultaatiota. 

Yrittäjänä toimin minä, Maria Erkkilä. Koulutukseltani olen psykoterapeutti ja toimintaterapeutti (YAMK). Lisäksi olen ammatillinen opettaja. Terapeuttinen suuntautumiseni on ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen, jotka rinnakkain ohjaavat terapeuttista lähestymistapaani. Kuntoutus- ja terapiatyössä olen toiminut vajaan 20-vuoden ajan. Koulutus- ja opetustyön parissa olen ollut yli 10-vuoden ajan. 

Terapeuttisen työskentelyni keskiössä on ihmisen ainutlaatuisuuden arvostaminen ja läsnäoleva kuuleminen. Terapeuttinen lähestymistapa merkitsee minulle toivoa, uusia näkökulmia ja hyvinvointia edistäviä toimintatapoja. Tärkeintä minulle on mahdollistaa jokaiselle ihmiselle omannäköinen terapiaprosessi.

- Tunne Mietteesi – perustuu omaan terapeuttiseen mietteeseeni siitä, mistä jokaisen ihmisen hyvinvointi. koostuu. Tietoisuus omista mietteistä ja niiden yhteydestä tunnekokemuksiimme ja toimintamalleihimme mahdollistaa meille myönteisen muutoksen toteuttamisen elämän pulmakohdissa.

 

Kuntoutusala on ollut aina työni lisäksi myös vahva mielenkiinnonkohde. Tästä voit halutessasi käydä lukemassa lisää Meaningful Kuntoutuksen sivuilla. 

bottom of page